1/1
"Hosted Telefonie is uitermate flexibel. De telefooncentrale groeit en krimpt met uw bedrijf mee"

Mark van Genderen

Hosted Telefonie is een complete communicatie-oplossing die schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig. Daarnaast betaalt u alleen voor de functies die u gebruikt. 

Voor Hosted Telefonie betaalt u een vast bedrag per medewerker, per maand. U wilt geen financiële verrassingen? Kies de optie onbeperkt bellen voor vast én mobiel. Hierdoor zijn uw kosten transparant en wordt u nooit met onverwachte rekeningen geconfronteerd.

Hosted Telefonie is uitermate flexibel. De telefooncentrale groeit en krimpt met uw bedrijf mee. Het is dan ook erg eenvoudig om bijvoorbeeld het aantal gebruikers aan te laten passen. 

Heeft u ook nog steeds een traditionele ISDN lijn of bent u op zoek naar een alternatief voor uw telefooncentrale? Neem dan direct contact met ons op zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden.

VoIP Hosted Telefooncentrale
  • Kostenbesparend

  • Uitgebreide functionaliteiten

  • Zeer flexibel en schaalbaar

  • Vast bedrag per maand

  • Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit

  • Lage investeringskosten

KPN stopt met ISDN

KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van ISDN en meervoudige PSTN.

Veel bedrijven maken nog gebruik van deze traditionele telefoniedienst en moeten op zoek gaan naar een alternatief. Hosted VoIP is het betere alternatief.

Voordelen